Обавештења

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОЈЕКТА У ФОНДАЦИЈИ „НОВИ САД 2021” ЕПК

Директор Архива Војводине др Небојша Кузмановић, присуствовао је данас 8. фебруара 2019. године са својим сарадницима Кристијаном Обшустом, МА и Љиљаном Бубњевић, архивистом, састанку са уметничким руководиоцем програма Фондације „Нови Сад 2021ˮ др Лазаром Јовановим. Детаљније (8.2.2019.)

ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОРМИ КУЛТУРИ СЕЋАЊА НОВОГ САДА ДОДЕЉЕН „ISSN” БРОЈ

Национални ISSN центар Србије, доделио је интернет платформи ,,КУЛТУРА СЕЋАЊА НОВОГ САДА“  засебан ISSN (Online) број као интегративном извору од посебног значаја за Војводину. (25.1.2019.)

НОВИ ИНСТИТУЦИОНАЛНИ НОСИЛАЦ ПРОЈЕКТА: АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

Од јануара 2019. године  године, реализацију пројекта је преузео Архив Војводине, чиме је уједно отпочела нова етапа у развоју пројекта. База података као и садржаји на постојећој интернет платформи уносиће се сукцесивно у складу са предвиђеним планом активности на пројекту, истраживању архивске грађе као и теренским антрополошким истраживањима. (18.1.2019.)

У МЕДИЈИМА: МАГАЗИН П.У.Л.С.Е​ OБЈАВИО ПРИКАЗ ПРОЈЕКТА

П.У.Л.С.Е | Магазин посвећен уметности, култури и друштву, публиковао је на својој интернет платформи текст о концепцији и реализацији прве две фазе пројекта (21.1.2018.)

Институционални носилац пројекта

Од 2019. године институционални носилац пројекта је Архив Војводине.

Институционални носилац прве и друге фазе пројекта био је Центар за истраживање колективних идентитета и политичке митологије.

Socijalne Mreže